Frontpage slideshow

Ons gebouw PG De Edele Olijfboom

Welkom bij "PG De Edele Olijfboom"

Laatste nieuws!!!!!!!!!

We proberen onze bijeenkomsten te live streamen en helaas is dit nog maar 1 keer gelukt, maar je kan ons volgen via Facebook. We hebben een pagina aangemaakt als gemeente. Dus kijk op de zondagmorgen op de ze pagina, wordt vriend en dan krijg je automatisch een melding dat we live gaan. (Alleen de preek)

Het gebouw is zeer toegangvriendelijk voor mindervaliden mensen.

Hartelijk welkom Pinkstergemeente "De Edele Olijfboom" in Hoogvliet.  Allereerst willen we jou een bijzonder welkom heten op onze website. Misschien ben je per ongelijk op onze website terecht gekomen en/of ben je zelfs niet gelovig. Nu dan willen we je toch uitnodigen om onze website verder te bekijken en alles op je in te laten werken. Of ben je opzoek naar een gemeente bij jou in de buurt, zoals je verder kunt lezen, waar we onze bijeenkomsten houden liggen we redelijk centraal in Hoogvliet.

Wij zijn een kleine en super gezellige en groeiende gemeente, wat inhoud dat we onze bijeenkomsten op een huiselijkesfeer plaatsvinden.

Een groot voordeel is dat onze bijeenkomsten een sterk open karakter hebben, waarin iedereen zich thuis mag, kan en zal voelen.

We zijn een gemeente waar je God kan en mag ervaren. Een gemeente waarin de werken en de vruchten van de heilige Geest aanwezig zijn.

Zijn we de perfecte gemeente? Nee, dat zijn we zeker niet.

Maar we willen wel dat je thuis voelt en met anderen in gesprek mag komen over wat je meegemaakt heb in je leven.

Een gemeente waarin gebed een zeer belangrijke plaats inneemt. Een gemeente waar God geneest, vrijzet en herstelt.

God is onze Vader, daar kunnen we niet omheen en Hij zorgt goed voor zijn kinderen.

Dankzij het werk van Jezus Christus, de zoon van God, mogen ook wij die bijzondere werken doen, die Jezus deed. Dat is wat de heilige Geest door een ieder die een kind is van de Vader wil doen, zodat het Zijn Koninkrijk doorgang vind en er echte vrede op aarde mogelijk is. 

Zo wees welkom, wanneer mogen we je begroeten?

Zie voor meer info door op de volgende pagina's te klikken en onze gegevens vind je bij contact gegevens.